Les Terrasses de Sainte Waudru

- Mons België -

Inchecken

22 / juli

Uitchecken

24 / juli

Volwassenen

Hoogwaardige hotelappartementen te huur in het hart van BergenStelt u zich een gebouw vol geschiedenis voor aan de Place de Vannes. Een plek waar door de jaren heen een krantenredactie en een bibliotheek met 55.000 boeken zijn gevestigd.


Stel u zich nu voor dat deze unieke plek volledig is gerenoveerd, smaakvol is ingericht en omgetoverd tot luxe, hoogwaardige hotelappartementen.

Open uw ogen... Welkom op de Terrasses de Sainte-Waudru!Onze drie appartementenhotels zijn vernoemd naar de geschiedenis van dit prachtige gebouw met meerdere verdiepingen

Onze dienstenBeschikbaar voor korte of middellange verblijven, boek vandaag nog een appartementenhotel met alle faciliteiten en diensten ontworpen voor het onovertroffen comfort van onze gasten.

Ontdek Mons
Geniet van een buitengewone ervaring ver van huis - of op een steenworp afstand - in een sfeer die zowel historisch als modern is.
Op de Place de Vannes in Bergen hebben de aparthotels jaren gewacht om hun gasten de vriendelijke en verfijnde tussenstop te bieden die ze verdienen.